Kontakti

Për qdo pyetje, paqartësi apo qëllim tjetër mund të na kontaktoni në qdo kohë përmes ueb-it apo edhe në e-mail dhe në numër të telefonit.

Rr. Tirana P.N

PRIZREN, KOSOVE.

Email: info@trefin-ks.com

Phone: +383 49 331-800    +383 44 629-071

Emri juaj(duhet të mbushet)

Emaili juaj (duhet të mbushet)

Subjekti

Mesazhi apo pyetja që doni të dërgoni

color
http://www.trefin-ks.com/wp-content/themes/skudo/
http://www.trefin-ks.com/
#43b8de
style1
paged
Loading posts...
/home/u408498011/domains/trefin-ks.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off